horzikse hoeve  Bed and Breakfast


Wij, de Familie Van de Westelaken, heten u van harte welkom op onze Bed & Breakfast in Sint Michielsgestel (nabij 's-Hertogenbosch).

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek !

                       

Onze Bed & Breakfast (de oude pinkenstal is in 2006 verbouwd tot Bed & Breakfast met 7 kamers, gemeenschappelijke ruimte, keuken en overdekt terras) is gelegen op een actief, gemengd boerenbedrijf. Naast melkkoeien, houden wij ons bezig met de teelt van leliebollen. U kunt naast een prettig verblijf dus ook kennis maken met een modern boerenbedrijf.  Wilt u een rondleiding? Graag! Wij laten u met trots de verschillende aspecten van ons bedrijf zien.

Onze Bed & Breakfast richt zich op zakelijke bezoekers en toeristen. Zakelijke bezoekers bieden wij rust en faciliteiten zoals wireless internet en voldoende parkeergelegenheid. Ook toeristen (groepen tot 17 personen en individuele bezoekers) kunnen wij veel bieden! Denk hierbij aan actieve (groeps)arrangementen, wandelen en fietsen, een BBQ met vlees van een collega boer, de nabijheid van de historische, gezellige stad Den Bosch, maar ook bijvoorbeeld mee melken 's ochtends vroeg. Tot slot maar niet te vergeten ... rust!

De invulling van uw bezoek is geheel aan u. Heeft u een vraag dan staan we voor u klaar. Wilt u het zelf regelen dan laten wij u uw eigen gang gaan.

Wij wensen u veel plezier op deze website en hopen u snel te mogen verwelkomen!

 

Bed & Breakfast Horzikse Hoeve is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (ELFPO).

                                                                                                                                Site powered bij BORG Projecten BV