shoppen en cultuur in Den Bosch

 


Arrangement Shoppen en Cultuur snuiven in Den Bosch

Shoppen en cultuur snuiven in Den Bosch met afsluitend een hapje/drankje bij B&B Horzikse hoeve

Voor de echte ‘die hard’ shoppers is Den Bosch een geweldige stad!  Naast de gewone grote winkelbedrijven heeft Den Bosch iets bijzonders. Heel veel kleine winkeltjes in mooie kleine straatjes. U ontvangt onze persoonlijke shop tips. We wonen tenslotte niet voor niets op nog geen 5 km van Den Bosch. De tips zijn een mengeling van kleding-, woon- eet- en snuisterijen winkels. 

 

Naast shoppen moet u ook cultuur hebben gesnoven in Den Bosch! De stad bestaat niet voor niets al meer dan 800 jaar. Cultuur zonder veel te lopen want dat heeft u al genoeg gedaan. De boot over de Binnendieze staat voor u klaar en vertrekt op een met u af te spreken tijdstip. U wordt midden door en onder de stad geleid. Een mooi verhaal hoort erbij. De tocht duurt ongeveer 50 minuten.

 

Als u weer terug bent in de B&B wilt u niets liever dan … zitten! In de schaduw van oude notenbomen biedt het terras u deze mogelijkheid. Dit wordt compleet gemaakt met een fles wijn, lekkere kaasjes met diverse soorten toast en een knabbeltje.

De kosten bedragen € 22.50 per persoon. Graag reserveren wij voor u dit arrangement. Wij weten dit graag 2 dagen van te voren. U betaalt bij aankomst op de B&B.

Belt u hiervoor met Dorine van de Westelaken (06-12389993). 

Extra’s

Dit arrangement is bij uitstek te combineren met een 3 gangendiner in een restaurant op fietsafstand van de Horzikse hoeve. Wij informeren u hierover graag.