samenwerking


Kijk voor meer informatie in de regio op onderstaande websites, zodat u uw verblijf nog prettiger kunt maken.

Bed & Breakfast Horzikse Hoeve maakt deel uit van de Hertogboeren. De Hertogboeren is een initiatief van een aantal boerenbedrijven in en om Den Dungen om burgers beter bekend te maken met het boerenleven. Klik hier om meer te weten te  komen over de Hertogboeren.

 

 

Bed & Breakfast Nederland (BBN) is een organisatie voor bed & breakfast eigenaren in Nederland, waarbij meer dan duizend bed & breakfast eigenaren zijn aangesloten.  BBN biedt het grootste online aanbod van informatie over bed & breakfast in Nederland. Klik hier om naar de site van BBN te gaan.

Bed & Breakfast Horzikse Hoeve ligt midden in het prachtige gebied rondom 's-Hertogenbosch. De VVV heeft uitgebreide informatie over wat u allemaal kunt doen in en rond deze historische stad. Of u nu wilt shoppen, cultuur snuiven, lekker eten, kunst bekijken of een zakelijke ontmoeting heeft: 's-Hertogenbosch heeft het allemaal! Klik hier voor de site van de VVV.


Boertel is een net gestart samenwerkingsverband. Voor andere boerderij adressen waar u gerieflijk kunt overnachten met ontbijt. Klik hier voor het overzicht.

 

 

Op Boerderijkamers.nl vindt u 680 adressen met uitgebreide beschrijvingen van meer dan 1000 accommodaties op het platteland. Bij de gastheren en -vrouwen van boerderijkamers wordt u nog persoonlijk ontvangen in een informele sfeer. Er zijn vakantieboerderijen waar het agrarische bedrijf nog actief is en u het echte boerenleven kunt proeven. Naast deze actieve boerderijen zijn er ook veel boerderijen in ruste. Antieke hoeves en nostalgische boerderijtjes met elk een unieke sfeer. Klik hier om naar de site van Boerderijkamers te gaan.