arrangement beeldhouwen


Arrangement Beeldhouwen

Van een kennismaking tot een eigen creatie

Beeldhouwerij Atelier Pierre Juste biedt u de mogelijkheid tot het volgen van exclusieve workshops beeldhouwen.

Exclusief omdat Atelier Pierre Juste workshops geeft in eigen werkplaats en omdat Atelier Pierre Juste altijd workshops geeft aan een klein gezelschap. Bovendien is Atelier Pierre Juste een ambachtelijke beeldhouwerij; een beeldhouwerij waar het kunstzinnige gecombineerd wordt met het eeuwenoude ambachtelijke.
 

Atelier Pierre Juste is gevestigd op nog geen 10 fietsminuten van de Horzikse hoeve.

 


Snuffelworkshop beeldhouwen
Het is mogelijk om een snuffelworkshop te volgen van één dagdeel.

U krijgt dan een rondleiding, korte uitleg over de diverse soorten natuursteen en de mogelijkheid om

met gereedschap aan een steen te “snuffelen”. Maximaal heeft u gezelschap van nóg drie mede geïnteresseerden.

De kosten bedragen € 30 per persoon, inclusief koffie of thee.

 

 

Workshop Dungens schaap
Deze workshop beslaat vier dagdelen: afhankelijk van uw wens en de wens van uw mede geïnteresseerden kunnen deze dagdelen over twee, drie of vier dagen worden worden verspreid. Ook hier heeft u gezelschap van maximaal nóg drie mede geïnteresseerden.

Het eerste dagdeel krijgt u een rondleiding, korte uitleg over de diverse soorten natuursteen en beeldhouwersgereedschappen. Tijdens dagdeel twee maakt u een kleimodel van een Dungens schaap. Een voorbeeld wordt tijdens de workshop getoond. Natuurlijk is het ook mogelijk om een ander kleimodel te maken. In dagdeel drie en vier gaat u aan de slag met steen. U kunt daarbij kiezen tussen diverse soorten zachte natuursteen.
De kosten bedragen € 375 per 2 personen, inclusief overnachting in een grote 2-persoonskamer met ontbijt, koffie, thee, lunch en gebruik van gereedschappen als u de workshop over 2 dagen verspreidt (€ 450 verspreidt over 3 dagen dus met 2 overnachtingen).

En uw Dungens schaap? Dat neemt u natuurlijk mee naar huis!

Graag reserveren wij voor u een van deze arrangementen. Betaling vindt in overleg plaats. Belt u hiervoor met Dorine van de Westelaken (06-12389993). Atelier Pierre Juste vertelt u graag meer over deze workshops.